luni, 15 februarie 2010

Pasiunea pentru culoare

Sau Agatha Ruiz de la Prada.



Favorita mea in materie de design si culoare, mai ales in domeniul papetariei.
Poate nu m-as imbraca cu tot ce a creat si nici nu cred ca mi-as decora casa exclusiv cu creatii de-ale ei, insa are un talent pentru forme si culori dulci, placute ochiului, atragatoare si extrem de tonice.
Rochita stil english breakfast ar fi buna la un carnaval, insa rochia galbena si paltonasul roz le-as purta cu incredere.
Iar ochelarii aia sunt foarte haiosi. Ar insenina pe loc ziua cuiva.
Imi plac oamenii care au curaj sa anime totul prin culoare, pastrandu-se, totusi, in sfera bunului gust.
Eu traiesc pentru culori. Sunt adeseori conservatoare in vestimentatie, evit papagalizarea, cel mai adesea eleganta suprema si rafinamentul il gasesc tot in tinute negre, insa am si momente cand vreau pete de culoare pe mine.
Si in special ador accesoriile, birotica, papetaria (al carui fan maniac sunt) colorate, vii, vesele, copilaresti, luminoase.
.......................................................

19 comentarii:

Ionouka spunea...

La Paris in luna de miere, garsoniera pe care am inchiriat-o era pe strada cu un show room al Agathei. Nu era dimineata sa nu-mi lipesc nasul de vitrina si sa nu zic cu voce tare ce vreau dinauntru. Si voiam multe in fiecare zi, te asigur... :)

Gabriela {What Liberty Ate} spunea...

Am chef de colindat magazine si cheltuit bani cand aud de hainute :D. Imi plac si mie culorile vii, nu prea mohorate si sterse, ceva care sa ma faca sa ma simt vie. Asa ca nu numai vara port culori vii, ci si iarna. Rozul, of course ca e printre preferatele mele, dar si albastrul si turcoase-ul. Si putem sa adaugam si putin verde ;)). Nu toate deodata, ca sa nu fiu ca un buchetel tricolor.

Zuzu spunea...

@Ionouka - imi inchiiiiiiipui !!!
Si eu as fi dorit la fel de multe :P
Dar ti-ai luat ceva?

@Gabriela - aici de multe ori e moartea pasiuni dorinta de a iesi la shopping.
Mania mea pentru culoare trece din sfera vestimentatiei in cea a accesoriilor si a obiectelor - creioane, caiete, agende, calendare, mape, post-it uri, cleme de hartie, organizatoare, recipiente, etc
As putea sta zile in magazinele de gen (din afara, desigur) si nu m-as plictisi sau satura.

tot Laura spunea...

superficialelor sunteti doar hainute
va ascundeti complexele cu hainute si va umpleti golurile din interior cu hainute de pe dincolo crezand ca sunteti tari discutand despre ele.
tot ce e in romania pute zuzu atunci ce mai cauti pe aici nu mai fa umbra pe pamant romanesc .dute si cumparati hainute de ndincolo si ingrasa pib ul altora apoi vaitate ca in romania e de cacat totul cat de true sunteti fetelor.
fetelor nu va mai chinuiti degeaba sa aratiti bine la capitolul atitudine stati prost .
Lucrati mai mult acolo.

tot Laura spunea...

zuzu incearca intai sa pui o poza cu tine sa vedem si noi cu ce ti ar sta bine poate cine stie fiind mai sincera cu utilizatorii ai recapata si atitudine si ai fi mai indreptatita sa vb despre toale.
Oare asa faci shoping cu un ghem de pamblica pe fata?

Zuzu spunea...

Intruchipezi genial zicala "prostul pana nu e si fudul, parca nu e prost destul!"
Ai si o viata sau am devenit principala ta preocupare?
Ai facut o pasiune pt mine?
Eu nu ma pun cu prostul, pentru ca are mintea odihnita, asa ca, uite, te las sa-ti faci numarul, sa faci spumite la gura, ca o maimuta isterica la circ.

tot Laura spunea...

DA , ai devenit principala mea preocupare .
DA , pentru ca nu esti capabila sa accepti o parere negative sau o altfel de parere decat cea cu care te –au obisnuit pupincuristii tai asupra postarilor tale si DA pentru ca m ai JIGNIT la fiecare comment .Cu alte cuvinte ti ai facut o cu manuta ta.
Si DA Chiar daca ai schimbat strategia ignorandu ma de mine nu scapi ,nu ma opresc ca sa fac spume la gura , ci o sa continui sa ti demonstrez ca oamenii sunt diferiti si au opinii diferite .Trebuie sa fii deschis la minte k sa sesizezi lucrurile astea.Da ,sa sti ca imi ia ceva timp sa ti citesc postarile , dar acum chiar imi face placere sa vad ce ai in cap in afara de :gramatica, excursii, hainute ,mancareee .Scuze ,de aici rezulta ca esti mancacioasa care viseaza la hainute si excursii si care citeste numai postarile scrise corect gramatical. Ia de aici !!!
Astept noi postari si poze cu tine ca sa vad ce fata ne reprezinta !

Mana spunea...

Zuzu, ți-am rămas datoare cu niște poze cu sistemele de prindere pentru draperiile alea. Încă nu le-am făcut, dar cred că, înainte, o să am altă treabă: să te învăț să banezi. Căci un blogger trebuie să știe și asta :) E atât de simplu și, pentru igiena blogului, e bine să știm cum se face :)

tot laura spunea...

pentru igiena blogului doamna mana ar fi bine inainte sa ne apucam de bloguit sa stim si termeni si conditii de folosire a acestuia dar si REGULILE de continut a unui BLOG.

foarte simplu as putea acuzand o pe doamna zuzu de uzurparea identitatii jobul de altfel permitandu mi acest lucru .

cititi cu atentie inainte sa plecati la drum acesta legatura.

http://www.blogger.com/content.g

Gabriela {What Liberty Ate} spunea...

wow..se pare ca avem si cititori nervosi pe aici. De azi dimineata tot primesc notificari pe mail ca ceva misterios se petrece aici. Asa ca nu rezist sa nu incerc sa imi spun si eu parerea.

Mi se pare de-a dreptul rautacios sa urmaresti posturile unui blog si sa isi versi frustrarile pe autor, prin comentarii nesabuite.

Draga 'tot Laura' ma indoesc ca o cunosti pe Zuzu, pt ca daca ai cunoaste-o nu ai fi asa curioasa sa vezi cum arata. Nu-ti inteleg frustrarea ca noi suntem feminine si tu probabil nu, daca ai ajuns sa te manifesti astfel.

Nu stiam ca preocupari precum, a stii sa scrii corect romaneste, a-ti relaxa trupul si mintea in vacante, si a te hrani corect si sanatos, inseamna ca esti un ratat pe planeta asta. Ma intreb oare cum esti tu, daca noi toate sunt asa nesanatoase la cap?! Tu nu manaci, nu ai pasiuni, nu faci excursii, nu-ti doresti nimic? Esti oare un extraterestruuuu :O?

In cazul in care nu ai citit pana acum nicio carte din literatura universala si nu numai, sunt atatia scriitori, care au ales sa scrie si sa-si publice lucrarile sub anonimat, utilizand pseudonime sau alte nume decat celel reale. De ce ar trebui Zuzu, sa-si dezvaluie identitatea in fata unei nebune ca tine? Scuza-ma, dar numai intreaga la cap nu esti daca reactionezi asa. Si asta e numai in scris, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca ai fi langa noi.

Si ca sa te zvarcolesti mai bine la noapte, Zuzu nu e nici urata, nici grasa, nici schioapa, nu are niciun alt handicap care te-ar bucura pe tine, e absolut normal, o fata cu un suflet mare, iar noi toti nu o periem, ca nu vad ce am castiga cu asta. Zuzu nu e niciun ministru, si deci nu am putea sa ajungem in Parlament daca asta ar fi visul nostru de copile. Deci, oare de ce ne-am preface ca o placem?! Si care sunt parerile alea negative pe care nu le accepta? Vai, vai, vai...tare as vrea sa fii imbracata in carpe sa vedem atunci cum ai aprecia hainele...

Zuzu, lasa-o mult si bine sa faca spumite (hihi)! Te-am pupat!

tot laura spunea...

Despre nervozitate nicidecum cat despre ‚”feminism” va lipseste cu desavarsire nu confundati feminismul cu prostia si asta o c-am fac majoritatea femeilor din romania .
Din ce discutii exista pe acest blog numit ‚zurzu am inteles ca incercati sa va afirmati `promovandu va cat mai mult specia numita feminism in societate pe cai numite Internet adica pe cai necontrolate de nimeni iar daca cineva are de spus o alta parere si va ataca dati din colt in colt lundu-va de greselile gramaticale si de pasiuni mai nou .
Acceptati doar pareri feministe zurzu ?
Cine nu e cu noi e impotriva noastra ? asta e feminismul care il promovati ?
Bravo fetelor specia umana a dat gres odata cu voi .
Da inteleg ca internetul e scapat de sub control si voi cu blogurile voastre gen zurzu nu faceti altceva decat sa defulati banalitati.
Dar de ce aveti nevoie sa va postati defularile ?
Exista o nevoie acuta de a va discuta frustrarile ,complexele ,defectele si problemele pe internet ?
In loc sa va corectati comportamentul de fete aflate in stare de plictiseala cronica iesiti pe internet pentru a va linge ranile cu alte plictisite ca voi nefacand altceva decat sa va dati apa la moara marind cancerul .


Da stiu avem idealuri si vise cat mai marete ca fete sa fim cat mai feminine sa aratam feminine dar doar sa aratam sa citim din literatura occidentala ca a noastra e fumata , sa facem excurii pe dincolo dupa hainute si in tari straine ca doar suna mai bine da mai bine stiu
Habar nu aveti de altfel ce versanti avem in romania necalcand pe un munte romanesc in viata voastra ca la noi totul e de cakt si pute.
Autorii aceia anonimi de care afirmi tu ca exista au ceva de spus si nu au nevoie de un blog ca autoarea zurzu pe cai necontrolate sa si defuleze trairile de persoana plictisita, doar prin simplu fapt ca scrie corect gramatical si este atenta la asezarea in pagina spune multe despre un om care doar cu asta isi ocupa timpul.
Dar oare care e definitia anonimatului si cine sunt de fapt anonimi de tip ghem de pamblica?
Stiu voi feministelor sunteti asa preocupate de feminism incat nu dati doi bani pe ce fel de persoana ,autoare de bloging plictisit se ascunde in spatele calculatorului.

tot laura spunea...

CAT DE NAIVE SUNTETI SA VA UMPLETI GOLURILE INTERIOARE NEFIIND CAPABILE DE O SIMPLA INTREBARE .

CINE ESTE ZURZULITA?
OARE CUM ARATA ZURZULITA?
OARE DE CE CITESC NISTE CUVINTE POSTATE DE UN GHEM DE PAMBLICA?

DAR LUPTATI PENTRU O CAUZA FEMINISTA.

Asta inteleg fetele din ro prin feminitate?
Nici n-as dori sa o cunosc dar fata de utilizatorii care fac bloging mi se pare lipsa de bun simt de a vorbi si de a va da cu parere despre ceva stand sub anonimat .
Chiar nu m-am gandit cum ar fi ZURZU grasa ,schioapa ,sluta, O FI FEFELEAGA?
Si Bator cine e Fefeleaga?
Cred ca daca stau mai bine si ma gandesc nici statutu de fefeleaga nu-l meriti e pre mult ptr tine deoarece tu ai pasiuni de occidentala.
Nu am un tipar in cap a acestei persoane neidentificate DAR DE FAPT DE CE NICI O POZA CU EA IN TOT BLOGUL ?
Daca pe tine nu te roade intrebarea asta ,uite ca in internet mai sunt si diferite k mine pe care le rod intrebarile , eu cand ma apuc de un blog sa l citesc as vrea sa stiu si ce diabolica discreta scrie .
E foarte simplu sa citim pe bloguri tot felul de chiestii dar persoana care le scrie ce e cu ea de fapt. Fetelor inainte sa va faceti blog respectati termenii si regulile acestuia.
De unde pot stii ca nu e un emonica neanteleasa in spatele calculatorului ?
Si in loc sa si rezolve problemele se intalneste cu alte emonele feministe si va dati la gratis pe net ca doar aveti drepturi sunteti feministe si luptati pentru cauza voastra nenteleasa si pline de pasiuni k shoping ul si alte chiestii ca sa va umpleti golul de feminine ce sunteti

tot laura spunea...

DE CE AI TU NEVOIE ZURZU DE NAVIGARE PE INTERNET FARA SA TE AFISEZI?
Tie frica ?ti e frica ca te ai putea cunoaste din critici si relaitatea te ar scoate din obisnuinta ta comoda care ti ai creat-o pe internet deoarece este mai comod asa?
Acum sa inteleg ca mergi pe tactica abordata de micul mozart al romaniei ,cand au aparut cu prima melodie nestiind nimeni ce e de fapt cu ei .si toti sareu in sus ce buna e melodia asta vai cred ca nu sunt romani se intreba lumea doar cand au dat de gustul celebritati au iesit din anonimat acei romani mistici, pana atunci zurzu sa stai ascunsa sub anonimat sa fii o enigma pentru noi si daca articolele tale apar in reviste si vei deveni celebra sa te afisezi atunci .
Sa inteleg ca esti foarte mistica si iti plac chestiile ascunse ?
Buna strategia asta la romani, romanii inca sunt prostiti, e foarte usor sa speli creerul unei romance si apar feministe de gen feminin care sunt mai feminine decat sexul feminin cu pasiuni de occident si hainute dragute fericite in ziua in care le au luat si a doua zi triste ca nu stiu ce sa mai faca cu viata lor scaldandu-se in neputinta de a iesi din anonimat .
Voi sunteti feministele din viata de zi cu zi ? asa gandeste o feminista convinsa?
Sa nu va mai intrebati de ce aveti stari de nentelese si insatisfactii raspunsul il gasiti tot la voi dar e greu stiu sa incercati altceva pe voi de aceea mergeti la shoping de hainute ,excursii care sa va astupe golul din interior crezand ca sunteti mai superioare decat o pitipoanca de rand .Chiar nu sunteti fetelor mai superioare decat o pitipoanca macar aia isi asuma statutul si isi arata prostia dar voi dar tu zurzu nu poti fi demna de ati afisa o poza si cred ca statutul de piti ascunsa nu te ridica mai mult fata de una simpla dar declarata.

Uneori o femeie imbracata intr o carpa este mult mai feminina ca multe altele k voi neidentificatelor care puneti accent doar pe aparente alergand ca niste disperate dupa toale de pe bulevarde din strainatate nefacand altceva decat sa va mintiti singure ,pentru a starnii invidii intre feministe hranindu-va sufletele goale de superficiale cu invidia celorlate feministe tot k voi .
Ce va mai meritati fetelor.
Astept noi postari ZURZU cu poze

Zuzu spunea...

1- Bati campii monumental
2- Esti penibila
3- Ai un comportament obsesivo-compulsiv
4- Viata mea privata si tot ce tine de aspectul asta ma priveste exclusiv, asa ca las-o mai moale
5- zuRzu e mami a ta, poate ...

tot laura spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
tot laura spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Lara spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Zuzu spunea...

Sper sa te tavalesti in chinuri, anonima dezaxata!

ina bixade spunea...

zuzulina draga, remember: strong reactions are good reactions!!! muahhh