miercuri, 30 decembrie 2009

Tic tac tic tac....

Tic tac tic tac ...
Ding... DONG!
26


Hm... am 26 de ani. Ce bine!!!
Ce bine ca nu am mai multi adica. Le cam pierd sirul uneori, dar cand cineva m-a intrebat daca fac cumva 27, am tresarit brusc.
Ceee??? Câââât? Fac EU 27? (aproape credeam)
Nuuuuuuuuu!!!!
Eh, la anu' :D Imediat Hihihi.
Mi-ar fi placut sa am 20 acum, cam cat imi da toata lumea, si sa am mintea si orizonturile din prezent si viziunea despre viata si visele. Toate la timpul lor, insa, asadar sunt multumita.
Am timp destul pentru toate.
Inca nu stiu ce dorinta sa-mi pun cand suflu in lumanari, dar mai cuget.
Am voie 2, este? Una pentru Anul Nou si una de ziua mea. Oare sa o rostesc pe aceeasi ca sa aiba putere mai mare? Hmmm...
Maine se mai incheie un an.
Ma feresc de un bilant prea aspru. Asta pentru ca 2009, oricat de molcom, prafuit, adormit, static cumva, fara wow, no big news, no fireworks, a fost, de departe, mai grozav decat 2008, un an.... sa-i zicem scurt infect. Nu pentru ca ar fi fost atat de rau, ci a fost ingrat, tulbure, agitat, trist pe alocuri...
2009 nu, 2009 a fost un an de "transa", de pasi mici, de trecere, sper, spre un 2010 extraordinar, incendiar(in sensul bun), senin, de succes, echilibrat!
Tragand linie, observ ca am invatat multe lucruri noi si bune. Si sunt recunoscatoare pentru asta.
Deci n-am trecut chiar ca gasca prin apa prin 2009.
Am cunoscut oameni frumosi si interesanti, dar si oameni care nu ar fi meritat sa-mi pierd vremea cu ei. Mi-am folosit timpul cu cap, dar am si pierdut deseori notiunea timpului.
M-am entuziasmat, am fost dezamagita, am plans, am ras, am crezut, am pierdut, am castigat, am invatat, am acumulat, am colorat, am alergat, m-am plimbat, m-am bronzat, am stat, am savurat, m-am odihnit, am visat, am construit, m-am bucurat...
Un an plin, in final.
Intr-o lume atat de haotica, de dezechilibrata si de meschina, intr-o societate prafuita, in niste timpuri atat de pline de stres si de decadere a valorilor, a normalului, a binelui, pot spune fara sa para simplist ca ma bucur enorm ca sunt sanatoasa (iar daca scap si fara sa iau varsat de vant, pt ca altfel, SILVIA - te strang de gat !!!!!!, atunci chiar ma iubeste ingerasul...), ca am familia si prietenii aproape si ca sunt cu totii bine, ca ma iubesc si ca pot sa-i iubesc la randu-mi si sa impart clipe frumoase cu ei. Iar din clipele mai putin "nirvanice", sa invatam cu totii cate ceva esential.
~~~
Pentru 2010 nu-mi stabilesc rezolutii. Si nici nu croiesc planuri sau vise. Am tolba plina, insa le dau voie sa ma surprinda, sa ma invaluie fara sa le chem, sa fie revelatoare si graitoare.
Pur si simplu vreau ca anul asta, 2010, sa fie unul de nota 10, sa ma surprinda placut, sa ma poarte pe aripile fericirii, a armoniei si a echilibrului in tot si toate. Sa fie un an frumos si special si magic.
Pentru noi toti.
La Multi Ani!!!
..............................................

14 comentarii:

Anonim spunea...

LA MULTI ANI ! Pentru diseara .Sa-ti implinesti visele !

iulia spunea...

La multi ani Zuzu! Sper sa fii luata prin surprindere de cat mai multe realizari!

Zuzu spunea...

Multumesc, multumesc, multumesc!!!

Si voua toate cele bune, un An Nou grozav si sa ne auzim cu bine!!!

Mana spunea...

Când e ziua ta? Astăzi?

Zuzu spunea...

Dap. :P

Mana spunea...

Hehe! La mulți ani! Să fii fericită, Zuzu! :D

Andreea spunea...

la mine 2009 a fost 2 in 1, a fost prima jumatate infecta si a doua jumatate pasi mici, recuperare, oameni frumosi etc.
iti doresc un 2010 exact asa cum mi-l doresc si mie!

Ionut spunea...

la multi ani scumpa domnisoara!

Laura spunea...

la multi ani!!1

Unknown spunea...

La multi ani!!!

Iulian spunea...

wow....nu-mi vine sa cred ca acum ai 29!!:)))

Zuzu spunea...

Da, Iulian...

NICI MIE!!!!
Ba chiar anul asta, la sfarsit de tot de tot, fac 30.
Devine deprimant pe de-o parte. pe de alta, ma bucur ca nimeni nu-mi da mai mult de 20 :-))

Iulian spunea...

Mda,...anii astia sunt doar niste numere pe care ne le mai amintim din cand in cand (cel putin pentu inca o perioada nu inseamna mare lucru).
Eu am facut de cateva luni 30, dar -pur si simplu- uit mereu...imi mai aduc aminte doar cand ma intreaba cineva (si ma uimesc si eu cand aud ce raspuns le dau :))...oricum si eu sunt, cumva, tot prin "'20s", dar asta-i viata...cateodata anii ne-o iau inainte..."timpul parca isi iese din matca" ;)

Zuzu spunea...

:-)

Cred ca acum sunt cat de cat constienta totusi macar de faptul ca voi face 30 la finele anului, pt ca pt o perioada de cel putin 5-6 ani, eu nu stiam cati ani am.
Mereu raspundeam, aaaa, pai... 26, de ex,...
si apoi adaugam, sau 27?
Si apoi incepeam sa calculez.
Cred ca lasam impresia ca sunt o lunatica :-)))