sâmbătă, 19 septembrie 2009

Salata de weekend [din cuvinte si idei]

Vroiam sa astern, din nou, o serie de nimicuri pentru exercitiul meu de eliminare a stresului :D, dar sunt atat de binedispusa incat nu stiu de unde sa incep. Si cu ce... :-))

Stati sa dau muzica mai incet, sa nu mai dansez pe scaun si poate reusesc sa-mi adun gandurile. :-))

In caz ca nu stiati, mie nu-mi place Bucurestiul. Deloc.
Dar, vine o vreme cand :-)))) alegi sa ai un alt tip de atitudine, asa ca am decis sa incetez cu aversiunea asta.
Nu inseamna ca vreodata o sa-mi placa orasul asta(dar macar imi va fi egal), ca vreodata o sa aleg sa traiesc in el(dar macar voi fi detasata la ideea asta, nu voi mai avea palpitatii ca atunci cand am refuzat un job numai la ideea ca ar trebui sa traiesc pe malurile Dambovitei) sau ca am vreo speranta ca se va schimba in bine in urmatoarea jumatate de secol... nu... Insa gata, mi-am propus sa nu ma mai enervez cand il vizitez (mereu doar in interes "de afaceri"), sa nu ii mai gasesc toate nodurile din papura, sa nu-i mai fac reclama proasta...
Cu aceasta noua abordare in brate, pot sa spun ca am savurat cu mai multa placere cafeaua bauta ieri la Starbucks, scurta incursiune pe strazile orasului sau ifosele de capitala din aer.
Ah, ba chiar mi-a placut.

Sunt tare agitata in perioada asta, cu stari sufletesti intr-o continua oscilatie si putin cam imprastiata, insa cu toate astea ieri am ras aproape incontinuu toata ziua (desi nu am consumat alcool - nu le "am" cu alcooalele) si cred ca i-am furnizat sufletelului meu energia de care de mult timp avea nevoie. Eu cred ca rasul si bunadispozitie sunt ca niste bomboane pentru suflet (adica cel mai dulce si indicat "combustibil" pentru viata)
Am avut ceva de rezolvat in Bucuresti, asa ca am plecat cu niste prieteni care aveau drum incolo(imi crescuse tensiunea numai la ideea de a merge cu trenul si de a face cei 180 km Bv-B in minim 4 ore ).
Ca sa nu ne plictisim, am incpeut sa jucam "Lucrurile care incap intr-o valiza" (un fel de Fazan, insa cu litera aleasa se spun, pana la epuizarea optiunilor, nume de lucruri care incap intr-o valiza. de ex. cu M: macheta, macaroane....etc si nu minunat, munte, maro)
E inutil si fara farmec sa povestesc acum cat de comic poate fi. (nu mai ridicati din sprancene, activitatile astea childish pot fi foarte captivante, uneori)
Numai jucand iti dai seama. Si nici macar nu stii cum trece vremea. Si mintea face gimnastica...si se nasc tot felul de chestii amuzante...si...e genial jocul pt "la drum" cu masina.
Anyway, mie mi-a placut. Am jucat a doua oara, ieri, si momentan nu m-a plictisit jocul.

Ah! In caz ca vreti sa stiti (si vreti :P) nu (prea) merg in cluburi. Ultima data, parca, am fost intr-un club in Salonic, unde am dansat si am ras cu lacrimi pana spre dimineata si m-am simtit extraordinar de bine(imi amintesc ca am intitulat-o "the best night out ever" pentru cat de fericita ma simteam, pentru companie si pentru ca a fost asa, ca o incununare a unei perioade de vis), insa acolo, la ei in "club" e alta atmosefera decat la noi. Lipsesc cu desavarsire fitzele si simandicoseniile atat de intalnite la noi (vezi Bamboo), lumea isi vede de distractie, nimeni nu te agata, nimeni nu se holbeaza la ceilalti...
Ce-mi place, totusi, la ideea de club este muzica tare (si eventual buna), lumina obsucura si libertatea pe care o simti dansand, detasandu-te de tot ce e in jurul tau si lasandu-te in voia muzicii, ca-ntr-o eliberare din realitate, fara sa-ti mai pese de nimic.
La fel de mult imi plac concertele live. Parca am mai spus (acum, cu Cerbul) ca nimic nu se compara cu muzica live, chiar si daca nu esti fan declarat ai celor ce canta. Asa a fost si la Sighisoara, unde cantasera intr-o seara Nightlosers (nu mai auzisem de ei pana atunci). Au facut o atmosfera de petrecere in Piata Mare a frumoasei cetati medievale, incat incepeai sa dansezi aproape din senin. Foarte, foarte fain!! :-)

V-am pupat, weekend frumos sa aveti.
Eu plec la un gratar printre stropi de ploaie, paracetamol, cafea calda si o gramada de voie buna. Yayyy!!! :-)
..............................................

2 comentarii:

Dana spunea...

Tu nu trebuie sa pleci la bursa toamna asta?

Zuzu spunea...

asa ar fi trebuit
da

dar....nu-mi amintesc de tine...
dana dana dana.... hmmm