duminică, 3 iulie 2011

Întrerupem programul pentru...

O leapșă mică.

Aveam o leapsa de executat de la Ionouka si, in buna traditie, era cat pe-aci sa alunec usurel pe langa ea, insa cand am mai primit-o si de la Barbie, am zis ca o fi zeul blogurilor care-mi bate obrazul, cam lenes la scris mai nou,
asa ca m-am pus pe treaba.


Leapsa zice:

"Numeşte 10 lucruri (care nu ţin de alte persoane ci doar de tine) care-ţi plac foarte mult şi cu care ai venit în contact în ultima lună. 5 dintre ele trebuie să poată fi oferite altui om care are nevoie de ele ca să fie fericit (acestea vor fi trecute drept ultimele cinci)"

O personalizez si eu putin, asa ca voi scrie doar 9 lucruri, pt ca 9 e o cifra magica si numarul meu norocos! Na! :)

1. Agenda Moleskine (cine ma cunoaste stie ca am o pasiune uriasa pentru agende si, de vreun an incoace, multe agende au palit in fata celor Moleskine - o adevarata desfatare pt iubitori!
2. Laptopul meu alb, dar neaparat cu conexiune internet la bord, altfel e doar o piesa frumoasa de mobilier, de vizionat filme si fotografii...
3. Ceasul de mana (primit cadou si fara de care nu concep... nimic, nu exista sa ies din casa fara ceas!) si esarfa Valentino de la bunica.
4. Aparatul foto
5. Mascotele mele (Piglet, cele 2 Lady B. si oaia Shaun) Ma scuzati, dar am auzit ca e bine sa nu alungam de tot copilul din noi :)) Asa ca n-am de gand sa-i alung nici pe ei, dovada ca nici atata altruism nu detin, sa-i fi trecut in cele 4 lucruri pe care le-as da altora ca sa-i fac fericiti. In plus, sunt sigura ca oaia nici nu s-ar purta prea frumos in alta casa, hahaha, e cam simandicoasa.
As cumpara alte jucarii cu drag, eventual la fel, dar nu as da plusurile mele.


6. Mapele colorate de la Jumbo. (imi pare rau daca nu stiti cine e Jumbo, dar va rog sa aflati :)) )
7. Parfumul - uneori NOA, Cacharel, alteori Lolita, Lolita Lempicka
8. Colectia de carti Amelie Nothomb si colectia de căni.
9. Cosmeticele. Creme, cremite, culori si texturi samd...

V-am pupat!

PS - dau leapsa mai departe unor domni, sa mai auzim si parerile lor.
Mr. Choco si Iulian. Sa va vad!

Un comentariu:

Ionouka spunea...

Ah, in sfirsit, greu de tot, doamna!
Cacharelul ala l-as imprumuta si eu o dupa-amiaza...