sâmbătă, 10 aprilie 2010

Pentru că e soare afară ...






Si, desi florile le-am luat initial pentru mama mea, le "ofer" simbolic si celor care asteapta primavara, celor raciti si "in balon", asa ca mine(Mana, sunt si pentru tine, sa te faci bine!!), celor de peste mari si tari unde ciresii deja au inflorit, cred (Ina, Ina, Ina!!!), celor care se plimba (Gabriela :P), celor unde soarele e o raritate (Barbie), prietenei mele Silvia, care sta in pat dupa o operatie usoara, micutei Katerina, pentru ca poarta asa un nume frumos si oricui mai trece pe aici si ar vrea sa ia buchetul la ea/el acasa hihihihi :).
Iar daca am uitat pe cineva important, well, feel free to speak! :P

PS- melodia e o noua descoperire si o adoooooooor!!!

...................................................

3 comentarii:

Mana spunea...

Frumoooos! Mulțumesc! :*

Anonim spunea...

hehe, the Shires se bucura de soare de 2 zile chiar si s'ar parea ca va mai dura inca 2 (dupa care ploaia se va intoarce, doh!). Insa e frumos aici, totul e incredibil de verde, copacii infloriti, gradinile pline de zambile si, in special, narcise, miroase frumos pe unde treci... o splendoare primavara asta!

Gabriela {What Liberty Ate} spunea...

Draga mea, florile sunt minunate, si mica stropitoare imi place la nebunie.Pomii infloriti i-am gasit tot in Romania, si lalalele cele mai frumoase la mine la tara. Te-am pupat :*