miercuri, 28 aprilie 2010

"Amuzament" de primavara...

Niciodata nu cred ca am intruchipat mai bine ca acum zicala aceea populara cu "toate cate bube rele....", stiti voi continuarea.
Dupa imposibila durere de gingie de dupa plecarea la cele vesnice a maselutei de minte nr 2, a urmat etapa strong: compresia nervului ulnar(din cauza exercitiilor cu gantere), ala de la cot, durere la indoirea bratului asemuita cu un electro-soc. Minunat, nu-i asa?
Deosebit.
Sunt in faza ultima a rabdarii, plang ba de durere, ba de suparare ca fara o mana dreapta indoita nici nu banuiam cate nu poti face si ce oribil e...
De exemplu acum astept cuminte sa vina o prietena sa ma ajute sa-mi prind parul, turbez ca nu ma descurc singura si, desi am incercat diverse trucuri, cu o dreapta intinsa nu reusesc mare lucru.
N-are rost sa mai zic ca nu le am cu suportarea durerii cu stoicism si fara vaicareala.
Un mijloc, o masea, un cap mai trec cu calmante, cu somn, dar senzatia difuza si acuta de carcel, cand incerc sa indoi bratul. nu trece cu nimic. Si mi se blocheaza mana in durerea aia speciala.
Luni, in prima intalnire cu fenomenul, pt ca nu am fost precauta si am sperat ca peste noapte a trecut miraculos incalecarea de nervi, ligamente, ce-o fi acolo, m-am socat de durere, m-am facut livida, de spaima probabil, auzeam un fosnet in urechi si ma luase ameteala aia ca dinainte sa lesini.
Mda, apoi mi s-a zis ca durerea aia ,cand e atins nervul din cot (sa te doara-n cot, auzi, cine ar fi zis...), e precum electrocutatul. Sper ca pe asta din urma sa nu apuc sa il experimentez vreodata...
Cam asta. Am obosit scriind si nici nu mai am ce sa zic.
Ma mai duc o tura azi la tanti Sina dintr-un sat apropiat, renumita pentru mainile vrajite care aseaza la loc umeri, oase si, sper eu, si nervi.
Ah, da, englezii se refera la afectiunea asta cam asa: as hitting one's "funny bone."
Amuzant, intr-adevar...
...................................................

6 comentarii:

Gabriela {What Liberty Ate} spunea...

Saracuta de tine, prin cate ai trecut (si inca treci). Nu-ti spun ca, dupa ce am vazut ca te doare maseaua si eu am avut presimtiri groaznice ca o masea de minte (inca nu stiu a cata) s-ar putea sa ma loveasca si pe mine. Mda..am "vedenii" cu masele si gingii umflate si incep sa ma obsedeze microbii. Am I'm dying? :D

Vindecare rapida, du-te la vrajitoarea aia sa iti ia durerea cat mai repede ;))

Gabriela {What Liberty Ate} spunea...

Godddd...dupa ce am apasat pe butonul de "publicare" am vazut ca am scris gresit fraza in engleza. Am I dying..huuh, mai bine scriam in romaneste :))

Ionut spunea...

Meriti ce patesti ca esti un om rau!

amalia spunea...

La noi e moda sa iti scoti toate maselele de minte in aceeasi zi.

Lars spunea...

Oh, i missed your posts..

Zuzu spunea...

Lars, I missed you and your posts, too!!
Sa nu mai dispari asa, da? :-)