vineri, 19 decembrie 2008

UGG, sloganuri, eco trenduri...

= Noul slogan CFR : Nu ne grabim! =
Nu stiu daca CFR avea pana acum vreun slogan, dar acum sigur are unul care i se potriveste "manusa".
Sub egida unui slow motion natural, "Nu ne grabim" cu detaliatul "nu ne grabim DELOC" pare a fi cea mai buna caracterizare a cailor ferate romane.
Am putea exploata turistic noua tendinta, am putea chiar sa devenim cunoscuti pe plan mondial... Ce ziceti?
Imi si imaginez franturi din jurnalele de stiri sau din sectiunile turistice ale ziarelor care au facut inconjurul lumii...
"...Romania, tara lui Dracula, tara in care ursii umbla nestingheriti pe strazi, este de asemenea si tara unde trenurile nu se grabesc niciodata. Ba dimpotriva...
Curentul provine probabil, sustin surse locale, de la carcaterul molcom al ardelenilor care au molipsit intreaga tara. In Romania fiecare calatorie cu trenul seamana cu unduirea nostalgica a Orient Expersului, totul la preturi mult mai rezonabile. Ba chiar s-au inventat calatoriile cu trenul in scopuri educative. Viteza de deplasare a trenurilor este atat de redusa, incat in doar cateva ore se pot studia lejer flora si fauna zonei, iar dupa caz chiar tipurile de sol sau vechimea deseurilor de plastic aruncate la tot pasul. Un aspect inedit este faptul ca localnicii au protestat vehement, chiar, la initiativa autoritatilor de a introduce liniile de mare viteza, TGV. Turismul datorita acestei ciudatenii pentru occidentalii tot mai grabiti a cunoscut un asemene avant incat Romania rivalizeaza acum la vizitatori anuali cu Grecia sau Turcia...
Pe final avem si marturia unui englez stabilit de cativa ani aici si, indraznim noi sa zicem, destul de integrat in mentalitatea locala: Oh, this is utterly fantastic! It is really awsome! Vreau sa spun, de ex., de ce sa faci Brasov Constanta cu un tren tip TGV in 2 ore cand aceeasi calatorie o poti face in 9!!!!!!!!!!! ore, timp in care te delectezi cu peisajul mioritic de o rara splendoare...Imi place foarte mult in Romania!! Sotia mea este, insa, foarte contrariata cum eu parcurg doar 400 km in 9 ore in timp ce ea face 9 ore de la Londra la New York...!! "

Well, draga John, si NOI !!!!!
Vedeti voi, in lumea asta si luxul si prostia se platesc scump! :-))).
................................

= Ce ti-e si cu oamenii astia... =
Niste nerecunoscatori, zau...
Am citit in doar cateva zile deja prea multe articole negative la adresa simpaticelor UGG.... Cica UGG e forma scurta de la uggly... now, come on!!!!!
Cand Cameron ne asasina cu cizmelele alea purtate aproape la orice outfit, auzeam ca era mega trendy desi pana una alta niste botosi sunt, nu pantofi unicat Jimmy Choo sau Louboutin...
Adica acum cand au aparut si la noi, cu vreo 3 ani intarziere fata de dezmatul trendului din US (mi-e oricum greu sa inteleg de ce naiba nu au realizat mai rapid replici, ca oricum si la noi replici gasesti, copii fidele sau nu, UGG Australia - originalele nu sunt nicaieri, poate doar pitite pe la magazinele fantoma cu marfa ce e suspectata a fi furata si acolo aduc eventual 2-3 perechi), acum cica sunt urate si de neimaginat....
Ah, omul....ce creatura vesnic nemultumita, zau asa...!!!! :-PPP
..........................

= In alta ordine de idei, sunt nelamurita lately... =
Nu inteleg de ce vad eu prin reviste vedete trendy-flendy(ca barbatii in UGG, de exemplu) care tin tzantzos si strident in mana pungi de plastic ...
Pai nu e eco, mai "mami", se poate?!
Ntz, ntz, ntz, asa ceva...
Ce ne-ati inoculat tot voi, cu ce ne asasinati in ultimii ani?
Ati ghicit, cu eco trenduri....
Soooo wrong, my dear Watson... Wrong, wrong, wrong!!!!!!
..............................................................

18 comentarii:

ina bixade spunea...

Unii nu iubesc cizmele UGG, insa mie nu-mi pasa, sint asa calduroase, comfy si pufoase:)

Zuzu spunea...

Asa mi se par si mie :-)

Lucian spunea...

se pare ca sunt singurul multumit de CFR, pe mine nu m-au dezamagit niciodata. ba da, dar doar cand am facut imprudenta sa ma urc intr-un accelerat. grrrrrr....
eu nu vad decat pe strada barbati cu pungi in mana si stiu ca trebuie sa ma feresc de asa ceva, arata kitchos :)

Mikidos spunea...

eu ugg o sa am la primavara, acum sunt incalzita de molicelele EMU, oaie-oaie fix din Australia si sunt "iiiiiiii" de drag pt ca mi-au inghetat picioarele toata copilaria. Si cu punga eco, ce sa zic am primit una frumoasa!! si mi-am cumparat o multime de plase, sa fie. eco rules..saracele oi..

Zuzu spunea...

Pai Miha, EMU nu sunt UGG?
Asa arata pe net, ca UGG-urile.
Oricum, EMU sau UGG par foarte calduroase, pufoase si comfortabile.
Aici eu nu am gasit ugg adevarate, numai cizme tip ugg la TinaR insa nu e tot aia...
.....
Lucian - nu stiu, dar 9 ore de la Bv la Constanta? E enorm!!!!
Iar de la Bv la Bucuresti peste 3 ore este, de asemenea, inadmisibil...Cu Intercity, vorbesc...
Sau 2 ore si 15 de la Bv la Sighisoara?! E MULT! Si preturile tot mari. Si diferente de viteza intre accelerat si IC nu exista...

Lucian spunea...

diferente de timp intre categoriile noastre de trenuri nu sunt prea mari, insa pe mine nu ma deranja timpul petrecut pe drum pentru ca aveam cartile, laptop-ul si castile in urechi tot timpul :)

Zuzu spunea...

Da, laptopul si cartile sunt o varianta acceptabila de petrecere a timpului in tren. Cand m-am intorc de la Sighisoara si am vazut un film intreg, recunosc, a trecut ceva mai repepde timpul.
Insa neajunsurile incep atunci cand platesti bilet de rapid(ca de exemplu IC sunt cam rare lately) si te trezesti in vagoane clasice, vechi, pline ochi...acolo ciuciu carti(ca nu e liniste) si ciuciu laptop ca n-ai loc de el, priza etc...
E si chestia de confort care deranjeaza... Niciodata cand platesti un bilet la rapid nu stii de care va fi, nou sau model vechi.
Desigur, asta la clasa a II-a, caci la clasa I nu am servit pana acum din motive lesne de inteles :-)

Zuzu spunea...

M-a amuzat ultima data cand am venit de la Bucuresti ca in compartimentul meu plin ochi si cu discutii ca s-au dat dubluri la locuri si un domn in varsta vroia musai sa stea exact acolo unde are el loc, nu langa, asa, in tot vacarmul ala, apare una ca si ea are locul 53... La un moment dat o intreaba cineva, in vagonul asta? 423? Ea: nu e clasa I aici? Eu: n-ati mai calatorit la clasa I pana acum de vi se pare ca cutia asta de conserve ar putea fi clasa I?
:-)))))

Anonim spunea...

Bai nene, tu vrei sa-mi spui ca acum nu se mai folosesc pungile de plastic? ce-i drept in mall hainele le pun in chestii din alea de hartie patrate .. asa ca pari informata.
Legat de chestii din picioare eu le spun "haschi" (ca si cainele) surioarea mea poarta dar are o scuza .. are 19 ani ;) pt restu care nu au un stil personal funky arata bizar si le fac picioarele urate :D par utile daca as merge la vanat de foci in Finlanda la Mos Craciun, care btw e mason ... scrie si pe google si parca si la mine pe blog .. imi place stilul scolaresc in care scrii sa te "Add" la blogroll`ul meu?

Zuzu spunea...

Bai nene, :-), cum vrei tu, mi-e indiferent. :-)
Despre pungi de plastic, in stilul meu scolaresc de a scrie, faceam misto de marile vedete de la Hollywood. Acum, daca tu te numeri printre ele, promit sa-mi retrag spusele :-))).
Iar UGG-urile cred ca au ca unic scop sa tina cald si sa arate "voit neglijent", asadar tine de gust, poarta numai cine vrea :-)

Zuzu spunea...

Te mai primim pe blog, dar sa vii cu creioane colorate, ca la scoala,asa... :-)
Sarbatori fericite! :-)

Anonim spunea...

Un Craciun Fericit si un An Nou care sa te duca direct in Grecia :P Sarbatori fericite, ZuZu!

Zuzu spunea...

Multumeeeeeeesc, ZuZu!!!!!!!
Si tie un Craciun ca in povesti si un An Nou plin de bucurii si lucruri frumoase!!!!
~
PS - Ca de obicei cand lasi un comment la mine si primesc notificare pe gmail, ma intreb uitandu-ma tembel "am scris eu ceva pe blog?!?!" :P:P:P (pt ca apare tot Zuzu)

Anonim spunea...

Mersi ca ma primesti pe blog, chiar imi faceam griji ce se intampla daca nu-mi dai voie ... creioane am luat, doar trebuie sa iau si notite de la tine! La fiecare click ce-l dau aici ... cu atat de plac mai mult :))
Sarbatori fericite si spor la colindat!

Zuzu spunea...

Heheh :P:P:P
Cum e la Berlin de Craciun?

Anonim spunea...

Probabil la fel de frig ca la noi! btw .. ningeeeee

Lucian spunea...

LA MULTI ANI!!! :)

Anonim spunea...

apropo de uggs.... le ador ca pot sa-mi pun cate straturi de sosete e nevoie. Si intra!!!!
Si, se asorteaza la orice. Thank God for taking the hard fashion work out of it.