luni, 15 decembrie 2008

Cot-co-dac! Sunt gaina, ce sa fac...?! :-)


Am un mesaj pentru o gaina. Un "fan" de-al meu care imi lasa mesaje de o rara finete acum cateva ore pe blog...
........
Sunt mereu o lady si cu greu ma cobor in mocirla unora, insa uneori, ca sa le pot raspunde, trebuie sa imi iau cizme de cauciuc si sa ma cobor ca sa vorbim de la egal la egal...
........
Dati-mi voie sa o citez pe distinsa doamna care lasa comentarii anonime (Lumi, draga, eu sunt politicoasa si iti public comentariile chiar pe coperta, nu le cenzurez cum ai facut tu cu ale mele):
~
1. - "mi-a zis un tovarash ca te iei de barbatzii altora pe bloguri. tine-te departe de persoana de care te-ai luat si de familia ei , ca ti-o iei la bot cand n-o sa te asteptzi, papusha!im watching you! "
~ Si al doilea citat:
2. - "deci ca sa ma fac inteles: ciocu mic si joc de glezne, fata, capisci? stai la tinen banca! "
.........

Scumpa mea gaina, a.k.a. LUMINITZA
Iti multumesc ca ti-ai dat arama pe fata si ai recunoscut tacit ca o parere diferita de a ta, deloc amenintatoare(toanto!), te face sa-ti iesi din minti...
Ce trist....
.........
De asemenea, desteapto, ASTA e un blog monitorizat, cum iti permiti tu sa ma ameninti?! Unde te crezi, in cotetzul tau unde faci tu legea?! Ma amuza galinaceele ca tine care fac spume la gurita cand ceva nu le convine, insa la mine pe blog mojicii de genul asta nu au ce sa caute!!!! Oamenii labili psihic cu accese de gasculita isterica nu au ce cauta decat daca stiu sa vorbeasca civilizat...
ia vezi, poti?
........
Felicitari pentru splendida demonstratie a masurii inteligentei si maturitatii de care esti capabila.

..................................................................

17 comentarii:

Lucian spunea...

Anna, din punctul meu de vedere nu trebuia sa scrii asa ceva. Am citit si eu postul respectivei si chiar n-avea rost sa te cobori la nivelul ei.

Sabina spunea...

te-ai bagat direct in gura lupului... personagiul in cauza se baga in seama pe toate blogurile daca e atacata si e capabila de tot felul de tertipuri. nu e in stare sa accepte faptul ca exista opinii diferite de ale ei...

Andreea Badran spunea...

Vorba asta cu "papusha" este a ei ... o cunosc de ani se zile ... sa vezi ce frumos o pronuntza ... pirandele ar fi invidioase

Zuzu spunea...

Sabina, nu-mi pasa.
Aici lumea vorbeste civilizat sau deloc. Ea a calcat pe bec...
Daca nu e destul de satisfacuta noaptea ca sa se poarte decent ziua, nu e vina mea, sa-si rezolve furiile altfel. :-)

Andreea, multe au fost vorbele ei "delicatissime".
O adevarata doamna, asta e...

Imi pare rau ca ati nimerit la mine pe blog taman in asemenea conjuncturi, insa daca va place, va mai astept.

PS-totusi, poza aia cu gaina e dementiala, e adorabila gaina aia infuriata!!!!

Andreea Badran spunea...

Da, nu stiam blogul tau, recunosc. Da-mi place cum pui problema. Ma simt si eu mai bine cand vad ca nu sunt singura ... deci nici nebuna!
Pot sa te trec si eu in blogroll nu?

Zuzu spunea...

Andreea, cum sa nu?!
Mai intrebi? ;-)
...
Ai 2 copii foarte fotogenici!!

Unknown spunea...

Plecam la vanatoare de gaini?
Ma uit la fata individei pe blog si-mi vine in minte un singur cuvant: specimen.
Deci (si in concluzie): al dracu'specimen de gaina.
Incep sa-mi ascut cutitul.

Zuzu spunea...

Bombi, sa inceapa vanatoarea!!!!
:-))

Anonim spunea...

Ana, fatuca aia m-a tinut toata ziua in fata calculatorului. Nu puteam sa cred cand vedeam in ce hal poate sa debiteze toate idioteniile alea pe-acolo.
Stii jocul ala pe calculator Chicken Invaders? Ce misto ar fi sa fie mecla Luminitzei acolo, ca as trage cu o mitraliera....

Anonim spunea...

Cat de gratuit s-a luat si de bp si nu a omis sa o jigneasca referitor la poza noua care si-a pus-o pe blog.
Un om de asa joasa spetza, care nu are curaj sa lase mesajele primite si arata numai "ce da bine" nici nu merita bagat in seama.....poate in zeama? acolo da!

Anonim spunea...

Ai punctat exact ce am gandit si eu, daca te uiti pe ultimul post al Andreei, la comentarii, este adevarat mult mai comprimat, am spus acelasi lucru, deci si prin urmare dragi blogarite IGNORATI-O, SI ATAT

Mikidos spunea...

Fata! ma omorarati! Femei nebune, eu va iubesc pe toate, dar m-am speriat asa putin..ca nu va recunosc:)) Hai puiule frumos, nu lasa nimic sa te supere. Si uite, fa ce zice Lucian:) Ca barbatii stiu!

Zuzu spunea...

Agapi mou, nu te speria!
Eu sunt o panselutsa inofensiva, am scos doar putin gheruta ca sa lamuresc niste aspecte.
Eu deja ignor problema, ma distreaza inca gaina din poza, asa rosie si furioasa, dar daca lumea a vrut sa exprime o parere aici, e frumos sa o las sa vb liber, asa ca le-am publicat comentariile.
Iar cu Bombi, cu Bombi e altceva...
(avem experienta la supa de gaina :-))) si ne amuzam for old time sakes).
~
Filakia, glikia mou!!!

Andreea Badran spunea...

Scuze ca revin dar am si eu o curiozitate pur muiereasca: de cine te-ai luat de s-a inflamat asta asa de tare si ti-a scris ce ti-a scris?

Zuzu spunea...

Andreea, iti explic:

Eu nu m-am luat de nimeni, nu obisnuiesc sa fac asta pe bloguri ca e fara sens si nu imi place. Eu am intrat pe blogul Luminitei si s-a intamplat sa citesc articolul cu sexy. In capul meu sexy tine de atitudine, nu numai de haine, si am vurt sa-mi exprim parerea conform careia poti fi sexy fara artificii dar "imbracata" cu atitudinea potrivita (mi se pare mie si ca barbatii prefera tot mai mult asta...) si am mai spus(bomba!) ca sexy pt iubit sau sot(in cazul ei) poate inseamna un moment in care nu te priveste ca pe mama copilului lui, ci doar ca pe o femeie frumoasa si atragatoare. Eu asta cred si imi asum ca intr-o frumoasa rochita sexy si aranjata la 4 ace, dar mirosind a lapte de bebe, stresata de ce face copilul dincolo sau pomenind intr-una orice ii aminteste permanent ca esti mama cu norma intreaga...e un big turn off pt ei.
Acum, eu nu am afirmat ca asta ar face ea, Luminitza si nici ca varianta mea e cea corecta, dar am crezut ca pe sistemul we agree to disagree, ne putem impartasii opiniile si poate pt unele suna bine ce am zis eu.
EI, ce mai conteaza, cata vreme a sarit de fund in sus ca pana nu am copil sa tac, trecand la ironiile care se pot citi la ea pe site ca eu aici nu le mai reproduc.
Am raspuns si eu putin mirata si da, oarecum sarcastica, dar elegant. Nu a mai publicat si m-a cadorisit cu cele 2 commenturi din postul meu.

Andreea Badran spunea...

Mda, asta e! E loc pentru toata lumea pe planeta asta mare. Nu esti singura balacarita si jignita in cel mai josnic mod. In fond daca atat poate saracutza ...
Eu m-am hotarat sa nu-i mai raspund si s-o las in pace. E clar ca e ingrozitor de frustrata, face gafa dupa gafa, e prostia intruchipata in marea artista de la Paris si nu are decat argumente mocirloase pentru orice sau oricine nu e de acord cu ea.

Anonim spunea...

zuzule.... pune un warning si tu. Am intrat pe blogul respectivei si s-a nimerit sa mi se intoarca stomacul pe dos.
Nu cred ca o sa inteleaga ceva din replica ta... eventual sa-i dai reset si s-o iei de la capat cu cei 7 ani de acasa, cu bunul gust si lectiile de scriere si citire din clasa 1. A si o oglinda maaaaaaaare! (ew)

Singurul blog unde ar voie e la pitzi.